OLAF SCHOUW OLAF SCHOUW

ABOUT

Mijn naam is Olaf, wonend in Amsterdam, waar ik naast mijn studie interieur architectuur, gelukkig de tijd en de vrienden heb gevonden om te leren fotograferen. Ik ben altijd op zoek naar de kleine geluksmomentjes, het liefst op de fiets en fotograferend. Momenten die het verspreiden waard zijn probeer ik zoveel mogelijk vast te leggen. Met mijn digitale camera, verschillende analoge camera’s, olieverf, en anders simpelweg met mijn ogen.

Mijn werk weerspiegeld mijzelf, mijn vriendin, familie, vrienden, de droom, de realiteit, en de bijzondere mensen die ik heb ontmoet.

De grootste uitdaging is voor mij het vastleggen van bruiloften en portretten. Hiervoor is het belangrijk om je eerst in mensen te verdiepen. Het is namelijk eenvoudig om een foto te maken en te laten zien hoe iemand er uit ziet, maar het is de kunst om te laten zien wie iemand is. Fotografie is voor mij dus belangrijk om te laten zien wie we zijn, wie we waren, wat we doen, wat we kunnen, waar we goed in zijn, en wat soms beter kan.

Ik kijk altijd uit naar nieuwe samenwerkingen en opdrachten, en als ik u van dienst kan zijn hoor ik dat zeer graag.

Hartelijke groeten,
Olaf Schouw

Info:
e. info@olafschouw.com
m. +31 6 46213318

Ik heb o.a. gewerkt met:
Sonos, ING, RTL, 999games, PostNL, Specsavers, Tergooi Ziekenhuis, Holland Art Group, Wolfstreet

KvK: 626 81 095